OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. március 1., hétfő 17:39

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye
    Budapest, 2021. március 1., hétfő (OS) - Már a szombathelyi Fidesznek is elege lett a kormányzati elvonásokból?

        Melega Miklós, a szombathelyi Fidesz-KDNP képviselője virágot vitt a szombathelyi Médiaközpont épülete elé, hogy ezzel fejezze ki szolidaritását azokkal a kollégákkal, akiket a létszámleépítés érintett. Ezzel vélhetően a kormánynak akart üzenni, hiszen az elbocsájtásokra azért került sor, mert az elmúlt hónapokban mintegy 3,6 milliárd forintot vontak el mondvacsinált okokkal a várostól.
     Melega képviselő úr persze nyilván nosztalgiával tekint arra az időszakra, amikor a Médiaközpont még az ő vezetésük alatt egyszerű kifizetőhelyként működött. Amikor a központ munkatársainak ingyen kellett cikkeket írniuk az egyébként cseppet sem objektív Vas Népének, amikor a cég közel 10 millió forinttal tolta meg Bayer Zsolt óriásit bukott dokumentumfilm sorozatát, vagy éppen, amikor az intézménynek 4 év alatt több, mint 22 millió forintot kellett fizetnie, egy szakirányú végzettséggel sem rendelkező munkatársnak, aki nem mellesleg Hende Csaba sajtósa volt.
     Melega Miklós pedig esetleg vihetne egy csokor virágot Hende Csabának is, hátha a kedves gesztus hatására végre a térség képviselőjének eszébe jut mi a feladata és tiltakozni kezd amiatt, hogy míg Székesfehérvár, Győr vagy Zalaegerszeg milliárdokat kapott év végén, addig Szombathelynek csak elvonás jutott.

LMP Sajtó

     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.