OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. március 2., kedd 16:54

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. március 2., kedd (OS) - Gyurcsányék beszélnek az egészségügyi dolgozókról? - Reagálás az ellenzéki pártok közös nyilatkozatára

    Annyira álságos, amit a baloldal művel. Az a Gyurcsány és az a baloldal beszél az egészségügyi dolgozókról, amely kormányzása alatt sorra zárta be a kórházakat, több ezer orvost és ápolót tett utcára és üldözött el az országból. Akit nem rúgtak ki, azokat megalázóan alacsony bérért dolgoztatták, és még el is vettek tőlük egyhavi bért. A baloldal tudatosan leépítette az állami egészségügyi ellátást, mert be akarta vezetni a fizetős egészségügyet, és üzletelni akart a betegeken.  A baloldal álhíreivel ellentétben a magyar egészségügyi dolgozók döntő többsége elfogadta az egészségügyi szolgálati jogviszonyt, több mint 95 százalékuk aláírta a szerződést. Ezzel párhuzamosan minden idők legnagyobb orvosi és ápolói béremelése zajlik.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.