OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. március 8., hétfő 11:46

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest 2021. március 8., hétfő (OS) - A VOSZ Egészségügyi Szekciójának állásfoglalása

    Szombat éjjel megjelent a Kormány 106/2021. (III.5.) Korm. rendelete az "egészségügyi szolgálatra berendelés és az egészségügyi szolgáltatás biztosításának veszélyhelyzeti különös szabályairól". Ez a szabályozás nagymértékben érintheti a vállalkozó orvosokat, az őket foglalkoztató vállalkozásokat, kisebb-, és nagyobb magánegészségügyi szolgáltatókat, végső soron az egész szektort.
Egész hétvégén égtek a telefonvonalaink, sok tagszervezet érdeklődött, hogy mi a véleményünk, ezért jelen közlemény formájában tudatjuk a nyilvánossággal a VOSZ Egészségügyi Szekció vezetésének az álláspontját.
Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi kritikus helyzetben a legfontosabb az lehet, hogy mindenki megőrzi a nyugalmát, még ha ez nem is olyan könnyű a nehéz napokban, és fő feladatunkra, a beteg emberek ellátására koncentrálunk.
    
     Kiadó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.