OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2021. március 27., szombat 19:09

A Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. március 27., szombat (OS) - A bölcsődei dolgozókat is regisztrációra kérjük hétfőig. Hétfő éjfélig regisztrálhatnak a bölcsődei dolgozók is a vakcinainfo.gov.hu oldalon az óvodai és iskolai dolgozókkal közös kampányszerű oltásra. Az oltás a bölcsődei dolgozók számára is önkéntes, viszont számukra is előfeltétel az előzetes regisztráció. Az oltás felvétele az egyetlen módja annak, hogy a koronavírus okozta fenyegetettség és kényszerhelyzet mielőbb feloldódjon.

    A Kormány döntése értelmében az óvodai és iskolai dolgozók mellett minden bölcsődei ellátásban dolgozó (szakember és egyéb alkalmazott) is megkaphatja a koronavírus elleni védőoltást.
Az önkormányzati fenntartású bölcsődékben, mini bölcsődékben, családi bölcsődékben dolgozóknak ehhez mindössze regisztrálniuk kell a vakcinainfo.gov.hu oldalon, 2021. március 29. (hétfő) éjfélig. Az, aki már regisztrált az oltásra, annak nincs teendője.
A nem önkormányzati fenntartású bölcsődékben, mini bölcsődékben, családi bölcsődékben vagy munkahelyi bölcsődékben dolgozók, amennyiben szeretnének részt venni a szervezett oltásban, azt haladéktalanul, de legkésőbb 2021. március 29-e, hétfő, 12.00 óráig jelezniük kell a munkáltatójuknak is. Ezen túl, aki még nem regisztrált a vakcinainfo.gov.hu oldalon az legkésőbb 2021. március 29. hétfő éjfélig tegye meg, hiszen a regisztráció mindenkinél az oltás előfeltétele!


     Kiadó: Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.