OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. március 31., szerda 12:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. március 31., szerda (OS) - Semjén gyűjtögeti össze a 10 tonna szarvasagancsot vagy újabb közpénzeket égetnek el a vadászati világkiállításra?

    Tényleg még arra is van ideje és pénze az Orbán-kormánynak egy gazdasági válság és egy világjárvány idején, hogy 10 tonna szarvasagancsból elkészíttessen a 67 milliárdos költségnél járó vadászati világkiállításra egy 16 méter magas üdvözlő kaput?

Jelenleg is tömegek küzdenek a megélhetésük biztosításáért és rengeteg vállalkozás folytat elkeseredett harcot a talpon maradásért, erre a Fidesz még büszkén hirdeti, hogy továbbra sem sajnálja a pénzt Semjént Zsolttól és a hobbijától?

Feltételezzük, hogy nem Semjén Zsolt gyűjtögette össze az elhullajtott agancsokat és valószínűleg a szobrász sem társadalmi munkában dolgozik, ezért kérdezzük, hogy mégis mennyi közpénzből készül el ez a gazdasági válság idején is nélkülözhetetlen beruházás? Honnan vontak el forrásokat? Melyik területre, milyen célokra fog kevesebb jutni az agancsos kapu miatt?

Ez az Orbán-féle nemzeti együttműködés: egy egész nép dolgozik és adózik azért, hogy a fideszes politikusok urizálása biztosítva legyen.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.