2021. április 17. szombat

2021. április 2., péntek 12:40

A Párbeszéd közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. április 2., péntek (OS) - Nem hagyjuk, hogy a kormány a hátsó ajtón lopakodjon vissza a Hajógyári-szigetre!

A Párbeszéd a rendelkezésre álló összes jogi és egyéb eszközzel fel fog lépni a választások előtti fideszes vagyonkimentési kísérlet megakadályozásaért. Ahogy tavaly a parlamentben, majd civil összefogással megvédtük a Hajógyárit, úgy most nem hagyjuk kitrükközni a szigetet az emberek kezéből.

A kormányváltás előtti, szezonvégi kiárusításnak pedig véget kell vetni: arra szólítjuk fel a kormányt, hogy egy világjárvány kellős közepén ne az utolsó pillanatig folytatott vagyonkimentésen járjon az esze, hanem foglalkozzon végre a pusztító koronavírus-fertőzés és a gazdasági válság megfékezésével!

Szabó Tímea
a Párbeszéd frakcióvezetője