OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 2., péntek 12:40

A Párbeszéd közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. április 2., péntek (OS) - Nem hagyjuk, hogy a kormány a hátsó ajtón lopakodjon vissza a Hajógyári-szigetre!

    A Párbeszéd a rendelkezésre álló összes jogi és egyéb eszközzel fel fog lépni a választások előtti fideszes vagyonkimentési kísérlet megakadályozásaért. Ahogy tavaly a parlamentben, majd civil összefogással megvédtük a Hajógyárit, úgy most nem hagyjuk kitrükközni a szigetet az emberek kezéből.

A kormányváltás előtti, szezonvégi kiárusításnak pedig véget kell vetni: arra szólítjuk fel a kormányt, hogy egy világjárvány kellős közepén ne az utolsó pillanatig folytatott vagyonkimentésen járjon az esze, hanem foglalkozzon végre a pusztító koronavírus-fertőzés és a gazdasági válság megfékezésével!

Szabó Tímea
a Párbeszéd frakcióvezetője

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.