OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 2., péntek 12:56

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 2., péntek (OS) - Veszélyben az Annavölgy és a Lajos-forrás!

    Az elmúlt 10 évben rendszeresen felröppent a hír, hogy a NER több száz lakásból álló luxuslakóparkot szeretne felhúzni az Annavölgybe. Ez Szentendre egyik utolsó zölddel körülvett, gyönyörű, természetközeli helye. Valaki milliárdokat kereshet az üdülőterület átjátszásán, miközben Szentendre amúgy is túlépült, és az infrastruktúra nem tudja kiszolgálni a dinamikus lakosságszám-növekedést.

A Fidesz kétségbeesett vagyonkimentési szándékának nem eshetnek áldozatául Szentendre környékének legnépszerűbb kirándulóhelyei. A Fidesz fél a 2022-es vereségtől, és sietve törvényeket szab át, mi azonban nem fogjuk hagyni, hogy elvegyék tőlünk kirándulóhelyeinket! Ezért felszólítjuk a kormányt, hogy vonja vissza a törvényjavaslatot – ellenkező esetben az Alkotmánybírósághoz fordulunk.

Béres András,
a Párbeszéd választókerületi elnöke (Pest megye 03.)
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.