OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 14. szerda
Ismertető


2021. április 3., szombat 13:29

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 3., szombat (OS) - A járványkezelésben megbukott és a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága: újabb hazugságkampányba kezd!

    De lévén, hogy a magyarországi járványügyi védekezést nem az ellenzék, hanem a rendkívüli és teljes felhatalmazással bíró Orbán-kormány vezeti, ezért ennél jóval fontosabb kérdések például, hogy:

vajon hány magyar emberrel kevesebb halt volna meg eddig, ha az Orbán-kormány az Európai Unióból érkező Moderna-vakcinák közül nem csak a rendelkezésre álló mennyiség felét kötötte volna le?

hány magyar emberrel kevesebb halt és halna meg, ha az Orbán-kormány nem a járvány közepén üldözött volna el 5500 orvost és ápolót az egészségügyből?

vajon hány magyar emberrel kevesebb esett volna áldozatul a járványnak akkor, ha a kormányzati szereplők szájából nem hangzottak volna el olyan felelőtlen baromságok, hogy egészséges embernek nem kell maszk, meg hogy a fiatalabbak össze-vissza fertőzhetik egymást? És még folytathatnánk a sort.
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.