OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 3., szombat 13:29

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. április 3., szombat (OS) - A járványkezelésben megbukott és a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága: újabb hazugságkampányba kezd!

    Mindeközben Áder János bejelenti, hogy "erkölcstelen, embertelen a járványtól politikai hasznot remélni". Nos, ezzel most kivételesen nagyon egyetértünk Áder Jánossal, viszont jó lenne, ha leülne a hatalomimádatába egyre jobban beleőrülő pártársával és barátjával, Orbán Viktorral, és egyeztetne vele, mert a hazugságkampány bejelentéséből ítélve nekünk legalábbis úgy tűnik, hogy ő ezt most egészen máshogyan látja, és ismét bődületes hazugságokból remél politikai hasznot. Gondoljuk, hogy Áder János – értesülve Orbán hazugságkampányáról – egyetért a napokban egyik fideszes alapítótársuk Orbánra utaló mondataival, miszerint "katasztrófába sodorja az országot egy láthatóan már a saját hazugságaiba is belezavarodó, ön- és közveszélyes elme".

A fideszes hazugságkampány bejelentése csak megerősíti a nyilvánvalót, hogy a járványkezelésben megbukott, a hatalomhoz betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága!


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.