OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 6., kedd 11:48

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2021. április 6., kedd (OS) - Elindult a Diplomataképző Program második évfolyamának jelentkezési időszaka

    Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, a Magyar Diplomáciai Akadémia elnöke és Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora online videóban jelentette be az Akadémia Facebook-oldalán, hogy április 6-án elindult a Diplomataképző Program második évfolyamának jelentkezési időszaka.
Az intézmények szoros együttműködésében megvalósuló program széleskörű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket akarják képviselni a világban. A program során a résztvevők ösztöndíjat kapnak és a sikeresen végző ösztöndíjasok megkezdhetik diplomáciai karrierjüket a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.
A program részleteiről és a felvételi folyamatról további információk érhetők el a Magyar Diplomáciai Akadémia honlapján és Facebook-oldalán.

     Kiadó: Külgazdasági és Külügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.