OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 14. szerda
Ismertető


2021. április 6., kedd 11:59

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 6., kedd (OS) - A Fidesznek már egy halott ember emlékének meggyalázása sem túl drága ár a hatalomért

    Amíg a valódi keresztények Húsvét közeledtével lélekben a krisztusi örömhír megünneplésére készülődtek, addig a fideszes álkeresztény bagázs barátunk és kollégánk, Penz András halálának hírét felhasználva kezdte meg gátlástalan lejáratókampányát. Először a 888.hu nevű szennyportál hazudta azt, hogy a DK posztokat törölt le András Facebook-oldaláról, majd az ezt átvevő lakájmédiára hivatkozva többek között Hollik István és Kocsis Máté vádolta oltásellenességgel a baloldalt. Az igazság ezzel szemben az, hogy a DK oltáspárti közösség, a fideszes lufikeresztények által hiányolt posztok pedig mind a mai napig megtalálhatóak András személyes, egyébként nyilvános Facebook-oldalán - ott, ahol ezeket eredetileg is közzétette. Vagyis senki nem törölt semmit, sehonnan. Annyi történt mindössze, hogy a bértollnokok tudatosan összekeverték barátunk nyilvános magánprofilját és politikusi oldalát, hogy hazugságaikat ezzel támasszák alá.

A Demokratikus Koalíció szerint gyomorforgató, hogy a magát kereszténynek hazudó Fidesz és talpasai odáig süllyedtek, hogy a kereszténység egyik legnagyobb ünnepén a politikai haszonszerzés reményében gyalázták meg halott barátunk emlékét. Azt már eddig is tudtuk, hogy a hatalomért mindenre képesek, de azért reméltük, hogy egy szemernyi jóérzés talán még maradt bennük. Mostani ámokfutásukkal azonban végleg bebizonyították, hogy nem.

Barkóczi Balázs

a DK szóvivője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.