2021. április 14. szerda

2021. április 6., kedd 11:59

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 6., kedd (OS) - A Fidesznek már egy halott ember emlékének meggyalázása sem túl drága ár a hatalomért

Amíg a valódi keresztények Húsvét közeledtével lélekben a krisztusi örömhír megünneplésére készülődtek, addig a fideszes álkeresztény bagázs barátunk és kollégánk, Penz András halálának hírét felhasználva kezdte meg gátlástalan lejáratókampányát. Először a 888.hu nevű szennyportál hazudta azt, hogy a DK posztokat törölt le András Facebook-oldaláról, majd az ezt átvevő lakájmédiára hivatkozva többek között Hollik István és Kocsis Máté vádolta oltásellenességgel a baloldalt. Az igazság ezzel szemben az, hogy a DK oltáspárti közösség, a fideszes lufikeresztények által hiányolt posztok pedig mind a mai napig megtalálhatóak András személyes, egyébként nyilvános Facebook-oldalán - ott, ahol ezeket eredetileg is közzétette. Vagyis senki nem törölt semmit, sehonnan. Annyi történt mindössze, hogy a bértollnokok tudatosan összekeverték barátunk nyilvános magánprofilját és politikusi oldalát, hogy hazugságaikat ezzel támasszák alá.

A Demokratikus Koalíció szerint gyomorforgató, hogy a magát kereszténynek hazudó Fidesz és talpasai odáig süllyedtek, hogy a kereszténység egyik legnagyobb ünnepén a politikai haszonszerzés reményében gyalázták meg halott barátunk emlékét. Azt már eddig is tudtuk, hogy a hatalomért mindenre képesek, de azért reméltük, hogy egy szemernyi jóérzés talán még maradt bennük. Mostani ámokfutásukkal azonban végleg bebizonyították, hogy nem.

Barkóczi Balázs

a DK szóvivője