OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 6., kedd 14:51

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 6., kedd (OS) - A Fidesz ellopta azt a pénzt, amivel segíteni lehetett volna a bajbajutottakon – a megélhetési válság érdemi kezelését, most!

    Emberek százezrei veszítették el a munkájukat, vállalkozások tízezrei kerültek a csőd szélére, miközben a Fidesz két kézzel szórja azóta is a milliárdokat az oligarchák megsegítésére, a vadászati világkiállításra, stadionépítésre, a Budapest-Belgrád vasútvonalra. Ráadásul a kormány több mint 5000 milliárd forint hitelt is felvett, amit majd a magyar embereknek kell visszafizetniük!

Véget kell vetni a fideszes lopásoknak és a pazarlásnak! A megélhetési válság érdemi kezelésre van szükség, ezért az MSZP szerint a munkájukat elvesztőknek, a fizetéscsökkenést elszenvedőknek azonnali segítséget kell nyújtani. A családoknak érdemi segítséget kell nyújtani, a válságnak fokozottan kitett nyugdíjasok tisztességes megélhetését pedig biztosítani kell!

MSZP

Bővebb információ: Szakács László országgyűlési képviselő
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.