OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 6., kedd 19:36

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 6., kedd (OS) - LMP: A járványhelyzet továbbra is fokozott óvatosságot követel – ami történik nem nyitás, hanem korrekció -

    Az, hogy mostantól este 10-kor lép életbe a kijárási korlátozás semmivel sem logikusabb, mint az, hogy eddig miért csak 8-ig lehetett utcára menni.  Ha most nyitva lehetnek a boltok, az egyébként helyes négyzetméter alapú korlátozással, akkor akár eddig is nyitva lehettek volna és akkor jó eséllyel kevesebb vállalkozást kellene végleg bezárni, kevesebben vesztették volna el a megélhetésüket.

A kórházakban a helyzet ma is drámai, akkor is, ha nem beszélünk róla, ha nem láthatjuk, ha a médiát kitiltják, esetleg egyedül az MTVA-t beengedik, hogy megnyugtató képeket mutasson a valóban heroikus küzdelemről, amit az egészségügyi dolgozók folytatnak.

A kormánynak a járvány kezelésével, a rászorulók támogatásával kellene foglalkoznia, nem a propagandával és főleg nem a bűnbakkereséssel!

Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté,
az LMP társelnökei

     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.