OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 14. szerda
Ismertető


2021. április 7., szerda 09:23

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - A demokratikus és jogállami normák tagállami teljesülését figyelő központ létrehozását javasolja a NATO Parlamenti Közgyűlése

    A NATO PKGY ennek a célnak az előmozdítására hozott létre saját keretein belül egy munkacsoportot (tagjai a NATO PKGY elnökségének tagjai kiegészülve a biztonság civil dimenziójával foglalkozó bizottság elnökével), amelyet Gerald E. Connolly amerikai kongresszusi képviselő vezet, és amelynek jelentéstevőjének Mesterházy Attilát kérte föl az elnök, ezt a felkérést az alelnök elfogadta és ezt a feladatmegosztást egyhangú szavazással hagyta jóvá a NATO PKGY vezető testülete.

Az új munkacsoport feladata lesz, hogy: a véleményformálóktól és független szakértőktől javaslatokat gyűjtsön; támogatást szervezzen és szerezzen a javaslat mellé a közgyűlés tagjaitól; határozott és konkrét javaslatot készítsen a központ felállítására, amelyet be kíván mutatni a tagállami parlamenteknek és kormányoknak.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.