OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 7., szerda 11:23

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - Eszméletlenül sok ember vesztette el a munkáját, míg Orbánék válságkezelés helyett inkább plakátokat nyomtattak

    A HR Portál friss felmérésében szomorú adatok láttak napvilágot: minden nyolcadik dolgozónak felmondtak egy évvel ezelőtti munkahelyén.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy Orbánék válságkezelés helyett még mindig inkább a valóság leplezésével, propagandaanyagok gyártásával vannak elfoglalva. Amíg ők pöffeszkedve ünneplik magukat, addig emberek kerülnek kilátástalan helyzetbe, mert a hazug fideszes kormány a saját oligarcháit pénzeli és vadászati világkiállítást rendez sokmilliárd forintból. Mi, európai magyarok nem fogjuk ezt elfelejteni, és azok sem, akik Orbánék miatt kerültek utcára.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.