OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 7., szerda 12:02

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) -

    Alapítványunk együttműködése a Dunaújvárosi egyetemmel önkéntes munkában.
A Munka- Kör Alapítvány a Hallássérültekért civil szervezetünk együttműködik a Dunaújvárosi egyetemmel önkéntes munka területén. Ennek a lényege, hogy az egyetemen minden másodéves hallgatója szabadon választhat tantárgyat, többek között a "önkéntesség és felelősségvállalás" elnevezésűt is, amit a Társadalom Tudományi Intézet (volt tanszék), Kommunikáció és Média Tudományi tanszék oktatói tartanak. A tantárgy hivatott fejleszteni a felelősségtudatot, illetve a hallgatók társadalomban betöltött szerepeik felismerését, és a társadalmi felelősségvállalást. A fejlesztés fókusza az egyéni és csoportos felelősségvállalás, rendszerszemlélet kialakítása, fejlesztése, társas kompetenciák fejlesztése. A célja, hogy a hallgató, az általa választott nonprofit szervezetnél, egy szemeszteren át a szervezet által adott iránymutatás szerinti feladatokat elvégezze, amelyről a félév végén kell beszámolót készítenie. Nagy örömünkre szolgál, hogy most a Dunaújvárosi egyetem másodéves hallgatójával, mint önkéntessel együtt dolgozhatunk, és nagyszerű eredményeket tudunk felmutatni már most is a fejlesztésünk területén, ami alapítványunk egyik alappillére.


     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.