OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 7., szerda 13:02

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - A Mi Hazánk Mozgalom úgy véli, a kormány által bevezetett oltási igazolvány diszkriminatív.

    A Mi Hazánk Mozgalom úgy véli, a kormány által bevezetett oltási igazolvány diszkriminatív. Nagyon súlyos következményekkel fog járni mind gazdasági, mind az emberek élete szempontjából, ha a különböző szolgáltatások ehhez lesznek kötve.

A kormány újraindítási terve következetlen: a legrégebb óta zárva tartó turisztikai- és vendéglátóipar a mostani, úgynevezett nyitáskor még részlegesen sem nyithat ki. Nem a részleges és fokozatos nyitás ellen szólunk, pusztán arra a kettősségre szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a vendéglátóhelyiségek még a teraszaikat sem nyithatják meg, annak ellenére, hogy ők az egyik legnagyobb vesztesei a járványnak. A kormány már több, mint egy éve cserbenhagyta a szektort, ami elfogadhatatlan.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.