OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. április 7., szerda 13:02

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - Egészséges élelmiszer, ellenállóbb immunrendszer -

    A mai nap az egészség világnapja, amelyet idén az LMP annak szentel, hogy felhívja a figyelmet az egészséges élelmiszerek fontosságára. Az LMP a növényvédőszerek használatának a csökkentésére, az ökológiai gazdálkodás fontosságára hívja fel a figyelmet. Követeli, hogy a kormány mondjon nemet a tervezett, EU-Mercosur szabadkereskedelmi egyezményre.

A koronavírus járvány figyelmeztet bennünket arra is, hogy az egészségünk állapota jelentősen függ az elfogyasztott élelmiszerek minőségétől. Nyomatékosítja, hogy szembe kell néznünk a tényekkel: az életmódunk, a fogyasztási és termelési szokásaink károsak a környezetre és hátrányosan befolyásolják saját egészségünket is.

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.