OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 7., szerda 13:33

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - Mindenki jobban járna, ha Lázár inkább a lovaival foglalkozna és nem a vakcinákkal

    Vidékfejlesztési Kormánybizottságot hozott létre a kormány, amelynek célja nyilvánvalóan az, hogy az uniós támogatásokat kreatívan és lehetőleg rövid úton juttassák a fideszes kör zsebébe, másrészt pedig gyámság alá vonják Nagy István agrárminisztert. Ennek a bizottságnak a tagja lett Lázár János is, aki néhány nappal ezelőtt kifejtette, hogy szerinte a nyugati vakcinák felelősek 20 ezer magyar haláláért.

A Demokratikus Koalíció szerint mindenki jobban járna, ha Lázár János inkább a lovaival és a ménesbirtokával foglalkozna, nem pedig a nyugati vakcinák ellen uszítana. Az pedig, amit a mezőgazdasággal és az uniós támogatásokkal művelnek Lázárral az élen, maga a gyalázat. Mi, európai magyarok nem hagyjuk szó nélkül, hogy a fideszesek minden négyzetméter földet és minden fillér támogatást szabadon lenyúljanak!

Benedek Szilveszter

A DK Agrárkabinetjének vezetője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.