OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 7., szerda 13:33

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - Dobrev Klára elindította Nyomtass te is plakátot és tedd ki az ablakodba című kezdeményezését

    Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője Facebook-oldalán jelentette be a Nyomtass te is plakátot és tedd ki az ablakodba című kezdeményezését, amellyel a Demokratikus Koalíció az egészségügyi dolgozók áldozatos és hősies munkáját köszöni meg a harmadik hullám közepén.

A mozgalomhoz csatlakozott Molnár Csaba, Varju László, Gy. Németh Erzsébet, a DK alelnökei, Kálmán Olga, Ráczné Földi Judit, Vágó István, a DK elnökségi tagjai, Rónai Sándor, a DK EP-képviselője, Arató Gergely, Oláh Lajos, a DK országgyűlési képviselői és Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

Dobrev Klára videója és a plakát a Facebook-oldalán érhető el.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.