OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. április 7., szerda 15:06

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) -

    A Magyar Nemzeti Médiaszövetség kötelességének tekinti, hogy kiálljon nemcsak Petry Zsolt, de elsősorban a szólásszabadság és a média jogai mellett - az önök rémisztően kirekesztő gyakorlatával szemben. Petry Zsolt azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy aki csak bírálni merészeli egyes nyugati országok önveszélyes bevándorláspolitikáját, azt rögtön rasszistának bélyegzik. A Hertha BSC pedig sietett bebizonyítani, hogy ebben bizony semmi túlzás nincsen. Őnök valóban ezt teszik, sőt nem elégszenek meg ennyivel.

Közleményükben Petry Zsoltot bocsánatkérésre kötelezik, holott tudják, hogy nem neki kellene bocsánatot kérni, hanem önöknek, akik most ellehetetlenítik az ő és családja életét, majd végtelen cinizmussal "minden jót" kívánnak neki. Abban a biztos tudatban, hogy az önök által rásütött bélyeg miatt soha senki sem meri majd alkalmazni a német futballban, amelyet húsz éven át alázattal szolgált.

Budapest, 2021. április 7.

Magyar Nemzeti Médiaszövetség

     Kiadó: Magyar Nemzeti Médiaszövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.