OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2021. április 7., szerda 15:31

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - Németországban a munkáltató szabja meg az alkalmazottak világnézetét?

    A Volner Párt írásban érdeklődik Vera Jourovánál:-e indul jogállamisági eljárás Németország ellen?

Németországban politikai véleménye miatt elbocsájtották a Hertha BSC csapatától Petry Zsoltot. Az indoklás mindössze annyi volt, hogy a Hertha BSC csapata elkötelezett a "sokszínűség és tolerancia értékei" mellett, és Petry sajtónak adott nyilatkozata nem állt szinkronban ezzel.
A Volner Párt most lehetőséget kínál az Európa Unió liberális politikusainak, hogy bizonyítsanak: nem alkalmaznak kettős mércét és akkor is kiállnak a szólásszabadság mellett, ha a konzervatív véleményt üldözik.
Éppen ezért a Volner Párt nyílt levélben kérdezi a liberális politikai aktuális vezéralakját, a magyar jogállamiságért és sajtószabadságért folyamatosan aggódó Vera Jourova asszonyt: készül-e jogállamisági eljárást kezdeményezni Németország ellen, ahol nyílt színen üldözik és lehetetlenítik el a szélsőliberális politikával egyet nem értő embereket?

Egyben megkérjük a baloldali összefogás szavazóit is gondoljanak bele abba, ha Magyarországon 2022-ben DK-Momentum kormány alakul, ugyanez vár ránk is. Biztos, hogy ez kell nekünk?
(A témával kapcsolatos sajtótájékoztató Volner János közösségi oldalán is megtalálható.)
Volner Párt


     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.