OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 16. csütörtök
Ismertető


2021. április 7., szerda 16:53

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - Fideszes kettős mérce: a CEU-t elüldözték, a Fudannak több száz milliárdos hitelből építenek kampuszt

    Az MSZP üdvözli a külföldi egyetemek magyarországi megjelenését, mivel azok hazánk javára válnak, ugyanakkor tiltakozunk az oktatási és kulturális közvagyon ellopása ellen, és ellenezzük a felsőoktatási intézmények vagyonkezelő alapítványi fenntartását, legyen szó akár belföldi, akár külföldi egyetemről. Éppen ezért 2022-ben a kormányváltás esetén lehetővé fogjuk tenni a CEU visszatérését, és felül fogjuk vizsgálni a Fidesz felelőtlen hitelfelvételeit.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.