2021. szeptember 16. csütörtök

2021. április 7., szerda 16:53

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - Fideszes kettős mérce: a CEU-t elüldözték, a Fudannak több száz milliárdos hitelből építenek kampuszt

Az MSZP üdvözli a külföldi egyetemek magyarországi megjelenését, mivel azok hazánk javára válnak, ugyanakkor tiltakozunk az oktatási és kulturális közvagyon ellopása ellen, és ellenezzük a felsőoktatási intézmények vagyonkezelő alapítványi fenntartását, legyen szó akár belföldi, akár külföldi egyetemről. Éppen ezért 2022-ben a kormányváltás esetén lehetővé fogjuk tenni a CEU visszatérését, és felül fogjuk vizsgálni a Fidesz felelőtlen hitelfelvételeit.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ