OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 8., csütörtök 11:18

Az MSZP Országos Központának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 8., csütörtök (OS) - Az új egészségügyi szolgálati jogviszony sokaknak fizetéscsökkenéssel jár – a Fidesz fejezze be a szakdolgozók megalázását!

    Az MSZP kiáll az egészségügyi dolgozók mellett, ezért továbbra is azt követeljük, hogy a Fidesz függessze fel az új szolgálati jogviszonyt és állítsa vissza a közalkalmazotti foglalkoztatást!

Felszólítjuk a kormányt, hogy tegyen lépéseket annak érdekében, hogy az új jogviszony miatt távozó több ezer egészségügyi dolgozó minél hamarabb visszatérjen a rendszerbe! Valamint úgy gondoljuk, hogy mindezek biztosítása mellett haladéktalanul növelni kell minden egészségügyi és egészségügyben dolgozó juttatását.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.