2021. április 17. szombat

2021. április 8., csütörtök 11:18

Az MSZP Országos Központának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 8., csütörtök (OS) - Az új egészségügyi szolgálati jogviszony sokaknak fizetéscsökkenéssel jár – a Fidesz fejezze be a szakdolgozók megalázását!

Az MSZP kiáll az egészségügyi dolgozók mellett, ezért továbbra is azt követeljük, hogy a Fidesz függessze fel az új szolgálati jogviszonyt és állítsa vissza a közalkalmazotti foglalkoztatást!

Felszólítjuk a kormányt, hogy tegyen lépéseket annak érdekében, hogy az új jogviszony miatt távozó több ezer egészségügyi dolgozó minél hamarabb visszatérjen a rendszerbe! Valamint úgy gondoljuk, hogy mindezek biztosítása mellett haladéktalanul növelni kell minden egészségügyi és egészségügyben dolgozó juttatását.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő