OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2021. április 8., csütörtök 12:22

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2021. április 8., csütörtök (OS) - Elképesztő és megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc volt, csúfondárosan megbukott miniszterelnök az országházban képviselőként azt a kormányt fenyegette börtönnel, amelyet az ország lakossága kétharmados többséggel megválasztott.

    A "nem lesz kegyelem" kijelentés hátborzongató, Sztálin és Hitler módszereit vetíti elénk. A DK-s (kit?) képviselő mindazokat fenyegeti, akik eddigi politikai és mismás tevékenységét nyíltan bírálják, joggal emlékeznek Medgyessy Péter megpuccsolására, "trón" fosztására, amikor is tisztességtelen pártpolitikusi módszerekkel átvette a hatalmat.Szellemi honvédőink most már nem azt kérdezik, hogy 2006-ban a Gyurcsány-Veres tandem miként nyújthatott be hamis költségvetést az EU-ba, és milyen hazugsággal tagadhatták meg a választások előtt a gazdasági adatok nyilvánosságra hozását. Ellenben aggódva figyelik, hogy a jogállamiság és a demokrácia közepette az arra hivatott szervek vizsgálják-e az esetlegesen háttérben zajló szervezkedéseket, amelyek akár államellenesek is lehetnek. Felteszik a kérdést, hogy mitől ilyen biztos GYF, amikor a legitim kormányzás mögött a magyarok tömegei állnak? Mondják, egyre jobban kirajzolódik, hogy ha nem szedi össze gyógyszereit, neki kell a jogkövetkezményektől félnie.Ha ez az ember hatalomhoz jutna, bizonyára leváltaná az ügyészség és bíróság független képviselőit, visszatérnének az 50-es évek koncepciós perei, a hozzá kapcsolódó totális diktatúrával. Ezt nem mi mondjuk, hanem neki volt mersze prejudikálni. CÖF-CÖKA vezetősége
    
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.