OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. április 8., csütörtök 12:39

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 8., csütörtök (OS) - Törvényjavaslatot nyújtok be az állami kitüntetések visszavonhatóságáról

    A Fidesz 2011-ben eltörölte az állami kitüntetések visszavonhatóságát érdemtelenné válás esetén, és mindent meg is tesznek azért, hogy a kitüntetések ne az érdemeket, hanem a saját táborhoz való lojalitást jutalmazzák, én azonban elkötelezett vagyok amellett, hogy egy állami kitüntetés üzenet a társadalomnak, hogy a viselője erkölcsileg kiérdemelte az elismerést, munkássága példaértékű. Gulyás László viszont semmilyen erkölcsi elismerést nem érdemel. Ha esetleg vitatkozna velem a Fidesz, árulja el Áder János és rajta keresztül az egész pártja, hogy mégis milyen nemzeti és polgári értékrendet közvetít Gulyás László a diákjainak akkor, amikor válogatott rasszista és szexista kijelentéseket tesz cigányokra, feketékre és nőkre az előadásán? Ami sok, az sok. A parlament tegye meg a feladatát, a törvényjavaslatom tárgyalását, a Fidesz érvelését közvetíteni fogom.
    
     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.