OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 14. szerda
Ismertető


2021. április 8., csütörtök 13:35

Az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 8., csütörtök (OS) -

    A koronavírus-világjárvány és az emiatt elrendelt rendkívüli intézkedések bizonyosan sokakat késztettek világszemléletük, értékítéleteik vagy épp korábbi előítéleteik átgondolására, felülvizsgálatára. Bízom abban, hogy most, amikor az oltási program előrehaladtával a korlátozó intézkedések feloldása belátható távolságba került, a korábbi "normális" élethez való visszatérés reménye és megszokott életünk folytatása nem fogja egyúttal a korábbi hibáinkhoz való visszatérést jelenteni. A járvány során tapasztalt társadalmi szolidaritás számos lelkesítő megnyilvánulása, a jó példát mutató – roma és nem roma – "mindennapi hőseink" önzetlen tevékenysége mintaként szolgálhat arra, hogy a jövőben még inkább törekedjünk reményt adni és tevékenyen segíteni azoknak, akik ma még nem látják a hátrányos helyzetükből való kitörés lehetőségét.
    
     Kiadó: Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.