OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. április 12., hétfő 08:35

Bana Tibor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. április 12., hétfő (OS) - Nyílt levél Ágh Péter, Hende Csaba és V. Németh Zsolt Vas megyei képviselőtársaimnak az oltás előtti ingyenes teszt biztosítása érdekében

    Tisztelt Kormánypárti Képviselőtársaim!

A Közösen Vas Megyéért Egyesület elnökeként azért fordulok Önökhöz egy fontos, pártpolitikán felül álló ügyben, mert Önök vannak döntéshozó helyzetben.

Sajnos az elmúlt időszakban több olyan tragikus esemény is történt, amikor koronavírusos személyek kapták meg az oltást, akik legrosszabb esetben sajnos bele is haltak a szövődményekbe. Ennek megelőzése érdekében fontos lenne az oltás előtt ingyenesen tesztelni.

Vas megyei országgyűlési képviselőként többször kiálltam az oltások fontossága mellett, minden vakcina mellett. Örömteli, hogy az oltásokkal valóban jól állunk, de a tesztelési lehetőségekről ez nem mondható el. A vakcina beadása előtti teszt pedig életeket menthet!

Kérem, hogy támogassák az erre vonatkozó javaslatomat!
    
     Kiadó: Bana Tibor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.