2024. április 23. kedd

2021. április 12., hétfő 15:20

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 12., hétfő (OS) - A Fidesz nemet mondott a szépségipari vállalkozók kompenzációjára és a kiskereskedelmi vállalkozások támogatására

Emberek százezrei veszítették el a munkájukat, vállalkozások tízezrei kerültek a csőd szélére, miközben a Fidesz két kézzel szórja azóta is a milliárdokat az oligarchák megsegítésére, a vadászati világkiállításra, stadionépítésre, a Budapest-Belgrád vasútvonalra. A Fidesz félrekezeli a megélhetési válságot és ezt már a saját szavazói jelentős része is így gondolja, ezt támasztja alá a Publicus Intézet legújabb felmérése is.
     Az MSZP azonban már a válság kezdete óta azt az álláspontot képviseli, hogy a munkahelyek védelmét, valamint a magyar a kis- és középvállalkozásokat kell támogatni, továbbá a munkájukat elvesztőknek, a fizetéscsökkenést elszenvedőknek azonnali segítséget kell nyújtani.

MSZP

Kiadó: MSZP Országos Központ