OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. április 14., szerda 13:49

A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség közleménye
    Budapest, 2021. április 14., szerda (OS) - A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség felhívja az állampolgárok figyelmét a koronavírus elleni oltás fontosságára.

    
A járvány legnehezebb időszakában a cigányság nyugtalanul szemléli a balliberális ellenzék viszonyulását a járványkezelés kérdéséhez.
A koronavírus nem ismer politikai hovatartozást, a koronavírus az emberi életet támadja és sajnos nap, mint nap elveszítjük honfitársainkat. A cigányság elvárja, hogy a baloldal ne akadályozza a magyarok egészségének megóvásában folytatott eredményes járványkezelési tevékenységet!

Az elmúlt egy év közösen elszenvedett időszak volt, mely során cigányokat és nem cigányokat egyaránt sok veszteség ért. Újra kell szervezni az életünket, a mindennapi emberi kapcsolatainkat, ez azonban csak akkor lehetséges, ha a legrövidebb időn belül sikerül kialakítani a lakosság védelmét.

A Lungo Drom felkérte a helyi és megyei vezetőit, képviselőit, hogy folyamatosan hívják fel a környezetükben élő lakosság figyelmét a koronavírus elleni oltás fontosságára, mert minden élet számít!

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke már megkapta a koronavírus elleni kínai vakcina második dózisát, és mindenki mást is az oltásra ösztönöz.

Budapest, 2021. április 13.
                    
     Kiadó: "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.