OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. április 14., szerda 14:40

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 14., szerda (OS) - Újbuda 580 PCR-tesztet biztosít az óvodai és bölcsődei pedagógusoknak a nyitás előtt

    Dr. László Imre, Újbuda DK-s polgármestere és Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, a DK újbudai országgyűlési képviselő-jelöltje közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Újbuda 580 PCR-tesztet biztosít az óvodai és bölcsődei pedagógusoknak még a nyitás előtt. László Imre úgy fogalmazott: "Újbuda polgármestereként és a kerületi Szent Imre kórház korábbi főigazgatójaként kiemelten fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbbet tegyük az újbudaiak biztonsága érdekében. Ezért vállaltam, hogy önkéntesként egyszerre felügyelem és segítem, hogy a XI. kerületi polgárok biztonságos körülmények között, a lehető leggyorsabban megkapják az oltást, amely életeket menthet."

Gy. Németh Erzsébet elmondta: a DK által vezetett kerület 580 PCR-tesztet biztosít az újbudai bölcsődei és óvodai dolgozók számára, hogy a lehető legnagyobb biztonságban, egészségükről meggyőződve dolgozhassanak. A DK újbudai országgyűlési képviselő-jelöltjeként megköszönte a Szent Kristóf rendelőintézet minden dolgozójának áldozatos munkáját, majd Lászó Imre támogatását az előválasztáson, aki 2019-ben már megmutatta, hogy teljes ellenzéki együttműködéssel le lehet győzni a Fideszt.  

László Imre és Gy. Németh Erzsébet sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.