OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. április 17., szombat 11:20

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 17., szombat (OS) - Péterfalvi Attila fideszes parancsra indít vizsgálatot a DK ellen? - Már az eredményt is előre tudja

        Pár hónappal ezelőtt a Demokratikus Koalíció online konzultációt indított a nyugdíjasok helyzetéről. Az idős emberek életszínvonalát megzuhantató Fidesz nyilván megrettent ettől, mert a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke azonnal beszaladt a Kossuth Rádióba és közölte: az aláírásgyűjtés szabálytalan és tisztességtelen, majd hozzátette, amennyiben panasz érkezik a hatósághoz, köteles eljárást indítani.
     Csak mondania kellett, már akadt is egy “bejelentő", így Péterfalvi Attila már vizsgálódhat. Kár, hogy már a vizsgálat előtt, annak eredménye nélkül minősítette az aláírásgyűjtést. A DK-nak erről Bacsó Péter A tanú című filmje jut eszébe, amikor még a tárgyalás előtt az ítéletet veszik elő a táskából. Hatalmi szóval rendelt panasz, a pártkatona hivatalnok intézkedik, és előre tudja, mi a vizsgálat eredménye. Ilyen a jogbiztonság Magyarországon az Orbán-kormány idején.

Sebián-Petrovszki László
országgyűlési képviselő, pártigazgató, DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.