OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. április 18., vasárnap 20:59

Az Ökumenikus Keresztény Egyház Vallási Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. április 18., vasárnap (OS) - Az Ökumenikus Egyház kommunikációs kampányt indít, hogy mielőbb elérje a magyar társadalom a COVID-19 leküzdéséhez szükséges átoltottságot. A kampányban közösségi média felületeket, ismeretterjesztő kisfilmeket, online kiadványokat használ, és a teljes aktív tagságát közös cselekvésre hívja.

    Egy vírus nem tesz különbséget politikai, nemi vagy vallási irányultság szerint. Nem számít számára, hogy mennyi pénze vagy mekkora hatalma van valakinek. Megtanít minket arra, hogy elsősorban emberek vagyunk. Esendők, törékenyek, halandók. Ugyanakkor találékonyak, alkalmazkodók és törődők is.

Többezer ember küzd a frontvonalban a bajbajutottakért, és többezer kutató keresi a laborokban a legjobb megoldást a baj megszüntetésére. A mi dolgunk most az, hogy azzal vegyünk részt a védekezésben, amivel tudunk.

Az Ökumenikus Egyház tagjai elkötelezettek a COVID-19 leküzdéséért vívott harcban.

Kérünk minden felelős magyar embert, hogy regisztráljon az oltásra.

Szeressük az életet, amit ajándékba kaptunk, és törődjünk egymással azzal, hogy mindannyian beoltatjuk magunkat a COVID-19 ellen.

Isten minden nap tanít minket - most ideje tanulnunk is valamit: együtt sikerülni fog leküzdeni a betegséget.

"Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Mert ha elesnek, föl tudják segíteni egymást." Prédikátor könyve 4,9

Ökumenikus Egyház
plebania@keresztenyegyhaz.hu, +36304891212
Technikai szám: 2408

     Kiadó: Ökumenikus Keresztény Egyház Vallási Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.