OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. április 19., hétfő 14:07

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2021. április 19., hétfő (OS) - Üzenet a szombathelyi Fidesznek: a napfény a legjobb fertőtlenítő -

    Illés "Segal" Károly, a Fidesz szombathelyi frakcióvezetője ma sajtótájékoztatót tartott, amelyre bátor módon kettő olyan sajtóterméket hívott meg, amelyek közül mindkettő a Fidesz tulajdonában áll.

Ezen az eseményen a körzetében megbukott politikus több a magyar nyelv és a logika szabályai szerint értelmezhetetlen állítást fogalmazott meg. Állításainak lényege az volt, hogy a szombathelyi Fidesz tagjainak lelki fájdalmat okozott, hogy a tulajdonomban álló újság leírta mennyi közpénzhez jutott politikai hűségükért cserébe a helyi Fidesz több tagja.

Bár lelki fájdalmuk egy fontos magánügy, a szombathelyieknek joguk van tudni kiket és miért fizettek az ő adójukból. Lehet, hogy ez meglepő lesz, de Hende Csaba utasításainak követése nem egyenlő a közérdekkel.

A 2022-es választásokon egyszerű kérdésre kell felelni a szombathelyieknek: engedik-e Hende Csabának továbbra is, hogy hűbérbirtokként tekintsen a városra?

Addig is tiszta helyzetet fogunk teremteni, hiszen a napfény a legjobb fertőtlenítő.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.