OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. április 20., kedd 11:03

A Bátor Tábor Alapítvány közleménye
    Budapest, 2021. április 20., kedd (OS) - Podcasttel jelentkezik a Bátor Tábor. A kéthetente jelentkező beszélgetéssorozatban az alapítvány a mentális egészségmegőrzés terén szerzett 20 éves tapasztalatán és ismert emberek, szakértők, érintettek történetein keresztül járja körül az örök kérdést: hogyan legyünk jól?

    A huszadik születésnapját ünneplő Bátor Tábor Alapítvány már több mint 10 000 súlyosan beteg gyereknek és családjának bizonyította be: bármilyen zordak is a fejünk felett tornyosuló viharfelhők, a felhők felett mindig süt a nap! Április 20-án debütáló podcastjük a megszámlálhatatlan gyógyító élmény és az emberfeletti kihívásokat legyőző családok példájából merítve nyújt segítséget a mindennapi nehézségekhez, gondolkodik velünk belső békéről, bátorságról, lelki egészségről.  

A Felhők felett első adásában a műsorvezetők, Tüske Ferenc, a Radiocafe rádiósa és a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Julianna Dr. Solt Ágnes kriminológussal, az Országos Kriminológiai Intézet tudományos főmunkatársával és Hegedűs Péterrel, egy gyerekkori daganatos betegségen átesett táborozóval vitatják meg, mit jelent a bezártság a koronavírus idején négy fal közé szorult embernek, a börtönbüntetését töltő elítéltnek, vagy egy 80 napra üvegdobozba zárt, súlyosan beteg gyereknek?

A podcast első epizódja meghallgatható a Digitális Bátor Tábor Stég helyszínén vagy a legismertebb zene- és videómegosztó csatornákon.

     Kiadó: Bátor Tábor Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.