OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. május 4., kedd 17:21

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2021. május 4., kedd (OS) - Újabb nap, újabb nyertes perek a hazug kormánymédia ellen

    A fideszes lakájsajtó szinte minden, az ellenzékről tett állításáról rendre kiderül, hogy szemenszedett hazugság. Ma Jakab Péter és Rig Lajos is pert nyert a propagandamédiával szemben.

Jakab Péter a TV2-től kért helyreigazítást azért, mert az érthetetlen módon "Tények" címmel illetett viccműsorban azt mondták róla, hogy igénybe veszi a járványhelyzet miatt létrehozott hitelfizetési moratóriumot. Mivel ebből egy szó sem volt igaz, a fideszes szennycsatorna pedig magától nem volt hajlandó helyesbíteni, most a bíróság kötelezte őket erre elsőfokú ítéletében, egyúttal százezres perköltség megfizetésére is utasította őket.

Tapolca és környékének országgyűlési képviselője, Rig Lajos pedig azért nyert immáron jogerősen pert a Mediaworks ellen, mert a Faktor nevű portáljukon hazudták róla, hogy a DK-s Czeglédy Csaba támogatta a kampányát.

A Jobbik politikusai továbbra is mindent megtesznek a kormány hazugságainak leleplezéséért, ezért is indítanak mindig pert az igazság kiderítése érdekében. Azt pedig garantáljuk, hogy a kormányváltás után a választók átverésének nem állami kitüntetések lesznek a következményei.

A tolvajok a közpénzt lopják el mindannyiunktól, de nem különbek azok sem, akik az igazságot. Mi mindkettőt visszaadjuk!

Jobbik Magyarországért Mozgalom, a magyar néppárt!


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.