2021. szeptember 22. szerda

2021. május 5., szerda 12:18

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. május 5., szerda (OS) - Dr. Szelényi Zoltánt indítja Orosháza képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok együttműködésével és a változást akaró, elhivatott emberekkel való összefogással valósítható meg.  Az MSZP és a Párbeszéd elkötelezett a korszakváltás iránt, aminek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Úgy gondoljuk, hogy hosszú évek fideszes botrányait követően a dél-békésiek tisztességes képviseletet érdemelnek, amelynek ellátására Dr. Szelényi Zoltán a legalkalmasabb, ezért Békés megye 4-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd őt indítja az előválasztáson.

Orosházi lakosként jól ismeri a térség problémáit, gyakorló orvosként pedig betekintést nyer a helyiek életébe, így tisztában van azzal, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük a dél-békésieknek. Orvosi tapasztalata és tudása pedig nemcsak Békés megyének, hanem az országos politikának is hasznára válna, hiszen az elmúlt 11 év, és különösen a koronavírus-járvány bebizonyította, hogy nagy szükség van az Országgyűlésben a józan, szakmai hangokra az egészségügyet érintő döntésekben.

Kiadó: MSZP Országos Központ