OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. május 5., szerda 12:18

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. május 5., szerda (OS) - Dr. Szelényi Zoltánt indítja Orosháza képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

    Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok együttműködésével és a változást akaró, elhivatott emberekkel való összefogással valósítható meg.  Az MSZP és a Párbeszéd elkötelezett a korszakváltás iránt, aminek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Úgy gondoljuk, hogy hosszú évek fideszes botrányait követően a dél-békésiek tisztességes képviseletet érdemelnek, amelynek ellátására Dr. Szelényi Zoltán a legalkalmasabb, ezért Békés megye 4-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd őt indítja az előválasztáson.

Orosházi lakosként jól ismeri a térség problémáit, gyakorló orvosként pedig betekintést nyer a helyiek életébe, így tisztában van azzal, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük a dél-békésieknek. Orvosi tapasztalata és tudása pedig nemcsak Békés megyének, hanem az országos politikának is hasznára válna, hiszen az elmúlt 11 év, és különösen a koronavírus-járvány bebizonyította, hogy nagy szükség van az Országgyűlésben a józan, szakmai hangokra az egészségügyet érintő döntésekben.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.