OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. május 5., szerda 13:12

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. május 5., szerda (OS) - Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett a Groupama Aréna fejlesztése - A kormánynak tűpontosan sikerült eltalálni, hogy a válság közepén megint mire kell elszórni a pénzt

    Egy kedd este megjelent kormányrendelet szerint nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánították a Groupama Aréna fejlesztését. Decemberben már a stadion 3 milliárd forintot kapott a kormánytól, és most újabb kedvezményekben részesülnek.

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy a kormánynak már megint ilyen tűpontosan sikerült eltalálni, hogy mire kell újabb milliárdokat költeni, és mi az, ami kiemelt jelentőséggel bír. Orbánéknak mellékes, hogy összeomlik a gazdaság, hogy mekkora katasztrófa van az egészségügyben, hogy hány család megy tönkre. Nekik a stadion és a kreatív költekezés a fontos, nekünk, európai magyaroknak ezzel szemben az emberek, és ezt a 2022-es kormányváltás után be is fogjuk bizonyítani.

Ráczné Földi Judit

A DK elnökségi tagja
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.