OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. május 5., szerda 13:14

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2021. május 5., szerda (OS) - A Párbeszéd feljelentést tesz Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő ügyében

    Becsó Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője pozitív koronavírusteszttel, karanténba rendelve ment be a múlt héten a parlamentbe – írta meg a Telex.hu. A Párbeszéd szerint emberéleteket veszélyeztetni: elfogadhatatlan; emberéleteket veszélyeztetni politikai okokból: cinikus és aljas is. Ezért a Párbeszéd feljelentést tesz az ügyben, továbbá vizsgálatot követel, kik és miért döntöttek úgy Orbán Viktor frakciójában, hogy Becsónak be kell mennie a parlamentbe, és szavaznia kell (a kormány kétharmados, közpénzlopás miatt alkotott törvényeiről). A Párbeszéd egyúttal felszólítja Becsó Zsoltot, hogy haladéktalanul mondjon le mandátumáról.

Párbeszéd Sajtó

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.