2024. április 20. szombat

2021. május 11., kedd 11:44

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. május 11., kedd (OS) - Egyre drágább az élet - csökkenteni kell az alapvető élelmiszerek áfáját!

Ebben a helyzetben elfogadhatatlan, hogy a Fidesz Európa legmagasabb általános forgalmi adóját fizettesse meg a válságnak kiszolgáltatott emberekkel! Az MSZP "Kormányváltást, Korszakváltást" című előválasztási programjának hangsúlyos eleme a tisztességes megélhetés biztosítása, ezért az MSZP azt akarja, hogy az alapvető élelmiszerek áfája 5 százalékra, azon kívül pedig minden más élelmiszeré 18 százalékra csökkenjen!

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke