OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. május 12., szerda 12:12

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. május 12., szerda (OS) - Gér Mihályt indítja a Párbeszéd és az MSZP a Pest 10-es választókerületben!

    Több diplomája van, de sosem felejti el, hogy nem a diploma teszi az embert: szót ért bárkivel, akár egy tévéműsor vendége, akár egy mélyszegénységben élő családhoz visz adományt.

Régóta képviseli: közösen kell legyőzni az Orbán-rendszert, hogy javuljanak a megélhetés feltételei, és jusson elég pénz az egészségügyre is. Tűrhetetlennek tartja, hogy miközben Orbán Viktorék kétmilliárd forintért építenének a Puskás Arénába alagutat, választókerületének számos útja kriminális állapotban van, és a vasútfelújításokat is túl sokáig halogatta a kormány.

– Gér Mihály önkormányzati képviselőként is bizonyította, hogy rengeteget tesz az emberekért: ilyen alázattal szolgáló politikusokra van szükség az Országgyűlésben is – mondta Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, főpolgármester.

– Csak azt tartja szem előtt, miben segíthet, mit lehet tenni, és kemény helyzetekben is állja a sarat: sok olyan politikusra lenne szükség, mint Gér Mihály – tette hozzá Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője.

Párbeszéd Sajtó

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.