OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. május 13., csütörtök 18:48

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. május 13., csütörtök (OS) - Ha a haverok vagyonosodása a tét, a Fideszt nem érdeklik a következmények -

    A rendszerváltás utáni évtizedek egyik leggátlástalanabb és legtisztességtelenebb törvényjavaslatát készül elfogadtatni a Fidesz, mondta online sajtótájékoztatóján Csárdi Antal, az LMP frakcióvezető-helyettese. A politikus szerint a Fidesz-KDNP annyira fél már a 2022-es választási vereségtől, hogy az élet minden területén igyekszik átjátszani a közvagyont a saját emberi kezére.

A parlament elé került a magyar jogtörténet egyik legostobább, legátgondolatlanabb és legtisztességtelenebb törvényjavaslata, amit nem más nyújtott be, mint Böröcz László, a Rogán-féle ingatlanmutyikkal terhelt 5. kerület egykori alpolgármestere. Nem is okoz csalódást senkinek, hisz csak hozza a formáját.

A törvényjavaslat arra kötelezi az önkormányzatokat, hogy bérlakásaik eladását lehetővé tegyék a bérlők számára – szemérmetlenül alacsony árakon. Így például egy jobb helyen lévő 100 milliós lakás, már akár 10 millió forintért is vihető lesz. Ez pedig elfogadhatatlan.

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.