OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2021. május 17., hétfő 12:57

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. május 17., hétfő (OS) - Székely Sándor: “Már maga az előterjesztés is bűncselekmény"

    Székely Sándor független országgyűlési képviselő, az ISZOMM pártigazgatója nemmel szavazott az önkormányzati lakások elkotyavetyélésére irányuló törvényjavaslat előterjesztésére a Gazdasági bizottság mai ülésén.

A benyújtott előterjesztés kötelezné az önkormányzatokat a tulajdonukban lévő lakások súlyosan piaci ár alatti privatizálását.

Már maga az előterjesztés is bűncselekmény. Kényszerítés hűtlen kezelésre. Illetve egyelőre csak a szándéka, bár normális országokban ez utóbbi is büntetendő.
Az új lakástörvény a lakhatási válság további elmélyítéséhez vezet.

A lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot a gazdasági bizottság fideszes többsége az Országgyűlés elé terjesztette.
     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.