2024. április 19. péntek

2021. június 10., csütörtök 15:12

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. június 10., csütörtök (OS) - Üzenjük Orbán Viktornak: Hagyják békén a gyerekeinket!

Háromszor halálosabb az oltás a gyerekekre, mint maga a koronavírus egy kimutatás szerint, ezért a Mi Hazánk Mozgalom azt üzeni Orbán Viktornak: "Hagyják békén a gyerekeinket!"

A kormány nemzetközi oltottsági statisztikákkal való versengésének nem rendelhetők alá a gyermekek, Orbán Viktor elégedjen meg azzal, hogy a raktárakban felhalmozott, méregdrágán beszerzett lélegeztetőgépek terén világelsők vagyunk! A Mi Hazánk elfogadhatatlannak tartja, hogy már most is diszkriminálják azokat a gyerekeket (pl. az állatkertekből, vadasparkokból való kitiltásukkal is), akiknek szülei nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ez közvetett kényszerítése az oltásnak, zsarolás.

Aki felnőttként úgy érzi, hogy rá fertőzésveszélyt jelenthet egy oltatlan személy, az önmagát beoltathatja. Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat! A Mi Hazánk tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen, így a bizonyos szolgáltatások esetében a védettségi igazolvány kötelezővé tétele ellen is.már 12 év feletti gyerekeknél is adandó oltás kötelezővő tételének kormányfői kilátásba helyezése - korábban ugyanis ezt is belengette Orbán - felelőtlenség olyan vakcinákkal, melyeknek nem ismerjük a hosszú távú hatásait, pontos kockázatait, miközben a koronavírus viszont nem veszélyes a gyerekekre.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese