OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2021. június 10., csütörtök 16:09

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye
    Budapest, 2021. június 10., csütörtök (OS) - Az LMP 5 újabb jobbikos jelöltet támogat az előválasztáson -

    Az LMP az ellenzéki előválasztáson újabb 5 jobbikos jelöltet támogat. A budapesti 5. számú országgyűlési egyéni választókerületben Dr. Beleznay Zsuzsannát, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú választókerületében Szilágyi Szabolcsot, Heves megye 2. számú választókerületében Dudás Róbertet, Győr-Moson-Sopron 5. számú választókerületében Magyar Zoltánt és Fejér megye 2. számú választókerületében Fazekas Attilát.

A 2022-es országgyűlési választás tétje óriási. Itt az idő elzavarni Orbán Viktort a hatalomból, hogy igazságosabb Magyarországon élhessünk. Az LMP tudja, hogy akkor van a legnagyobb esély az ellenzéki győzelemre, ha jövő tavasszal a legalkalmasabb ellenzéki jelölt áll ki egy az egyben a fideszes jelölttel szemben.

Az LMP egyetért Jakab Péter, a Jobbik elnökének szavaival, aki szerint olyan jelölteket kell indítani az előválasztáson, akik helyben már bizonyítottak és akik kellően interaktívak ahhoz, hogy ne csak az elkötelezett ellenzéki szavazókat tudják megszólítani, de a bizonytalanokat is. Az LMP azért támogatja Dr. Beleznay Zsuzsannát, Szilágyi Szabolcsot, Dudás Róbertet, Magyar Zoltánt és Fazekas Attilát, mert ők megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.


Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté,

az LMP társelnökei
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.