OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. június 11., péntek 21:14

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2021. június 11., péntek (OS) - Amerikai, lengyel és magyar harcjárművek átcsoportosítása miatt lassulhat a forgalom június 12-15. között az ország több útvonalán.

    A technikai eszközök szállítása miatt az alábbi utakon kell korlátozásra számtani.
2021. június 12-15. között Veszprém – 82-es út – M1 – M19 autóút – 813-as út – M19 autóút – M1 autópálya – M15 – Rajka, és
Veszprém – 82-es út – M1 – M19 autóút – 813-as út – M19 autóút – M1 autópálya – Hegyeshalom útvonalakon.
2021. június 13-án a kora délutáni órákban Kaposvár – 67-es út – M7-es autópálya – M0-ás autópálya – M5-ös autópálya – Hetényegyháza útvonalon.
2021. június 14-én a délelőtti órákban Hetényegyháza – M5-ös autópálya – Táborfalva útvonalon.
A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják.
A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.
A lakosság megértését és türelmét köszönjük!


     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.