OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2021. június 27., vasárnap 20:04

A Magyarországi Szociáldemokrata Párt közleménye
    Budapest, 2021. június 27., vasárnap (OS) - A 131 éves MSZDP meghirdette a Kéthly Anna Programot.

    Az idén 131 éves MSZDP meghirdette választási programját, a Kéthly Anna Programot, melyet egykori saját elnökéről, a magyar szociáldemokrácia jeles képviselőjéről nevezett el.
A Kéthly Anna Program szociális és demokrata alternatíva. A történelmi szociáldemokrácia elvei mentén megfogalmazott program reális, megvalósítható és emberléptékű javaslatot kínál a választók számára. Pártunk a bérből- és fizetésből élő százezrek, milliók érdekét képviseli, ahogy tette azt 131 éve alatt kormányon és ellenzékben is. Egy jottányit sem engedünk ebből, mert hisszük, hogy az ország érdeke nem az, ha egy szűk politikai elitet támogatunk, hanem az, ha azokat segítjük, akik mindennapi megfeszített munkájukkal hátukon viszik Magyarországot.
Nemet mondunk a korrupció minden formájára, a politikusok magánvagyon-gyarapítására és az intézményesített közpénz lopásra.
Programunk számára új weboldalt hoztunk létre, melyet központi weboldalunkon keresztül is el tudnak érni. Az MSZDP honlapjára kattintva áttekintést kapnak programunkról, melyben a legfontosabb hat tématerületet ismertetjük. Ezek alkotják a Kéthly Anna Program alapvetéseit. A program weboldalán pontokba szedve ismerhetik meg az egyes szakpolitikai elképzeléseinket.
A Kéthly Anna Program nem ígérgetésekre épül. Nem a mézesmadzagot akarja elhúzni a választók orra előtt, hanem megvalósítható elképzeléseket kínál Magyarország számára.
    
     Kiadó: Magyarországi Szociáldemokrata Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.