OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. június 29., kedd 11:55

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. június 29., kedd (OS) - A DK reagálása Kunhalmi Ágnes tegnapi nyilatkozatára, amely szerint távozott a DK kisvárdai országgyűlési képviselőjelöltje és az MSZP jelöltségét választotta

    Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt állította, hogy a DK kisvárdai előválasztási képviselőjelöltje elhagyta a DK-t és az MSZP jelöltjeként indul az előválasztáson. Kunhalmi Ágnest minden bizonnyal félretájékoztatták, mert mindebből semmi sem igaz.

Nem tudom, mire gondolhatott a társelnök asszony, amikor ezt nyilatkozta, mert én továbbra is a DK jelöltjeként indulok az előválasztáson, nagyon meglepődtem azon, hogy átigazolnék MSZP-be, ilyesmi soha meg sem fordult a fejemben. A DK jelöltségét elfogadtam, azt fenntartom, attól visszalépni nem fogok. Helyi pletykákból hallottuk, hogy egy volt DK párttag - akinek tagsági jogviszonya tetemes tagdíjtartozása miatt szűnt meg - más pártoknál kilincsel előválasztási támogatásért, lehet, hogy őrá gondolt az MSZP társelnöke. De az illető soha nem volt a DK jelöltje, így attól nem is léphetett vissza. Az előválasztás tisztességes lebonyolítása valamennyi résztvevő párt közös érdeke. Minden félrevezető információ az előválasztás és így a kormányváltás sikerét kockáztatja.

Bulitka András
A DK országgyűlési képviselőjelöltje az ellenzéki előválasztáson
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 3. választókerület
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.