OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2021. július 8., csütörtök 11:43

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. július 8., csütörtök (OS) - Elérhetőek az előválasztási induláshoz szükséges dokumentumok

    A nyilvántartásba vett jelöltek augusztus 23. és szeptember 6. között vehetik fel az induláshoz szükséges ajánlóíveket, melyeket szeptember 6-án 10 óráig adhatnak le. Az egyéni képviselőjelölteknek 400, a miniszterelnök-jelölteknek 20.000 érvényes ajánlásra van szüksége. Az előválasztás első fordulója szeptember 18-26., a második fordulója október 4-10. között lesz.

Az előválasztást a hat párt teljes mértékben saját forrásokból és adományokból bonyolítja le, az adományokat a pártok adatvédelmi és pártfinanszírozási megfontolásokból külön gyűjtik.

A jelöltaspiránsoknak az induláshoz szükséges dokumentumokat elektronikus formában, a kijelölt formanyomtatványokon kell benyújtani a jelentkezes@elovalasztas2021.hu címen (az email cím csak július 26-tól élesedik, az OEVI nem tudja fogadni a július 26-át megelőzően beérkezett nyilvántartásba vételi kérelmeket). A nyilvántartásba vétellel kapcsolatban a jelöltaspiránsok az előválasztás honlapján, illetve az info@elovalasztas2021.hu email címen tájékozódhatnak. Az Országos Előválasztási Iroda az előválasztással kapcsolatos állampolgári és sajtómegkereséseket a kerdesek@elovalasztas2021.hu címen várja.

DK
Jobbik
LMP
Momentum
MSZP
Párbeszéd
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.