OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. július 8., csütörtök 12:11

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. július 8., csütörtök (OS) -

    
A HOA saját iparági kutatásai szerint Magyarországon ma több mint 205 régiós és globális üzleti szolgáltatóközpont működik, mintegy 74 ezer főt foglalkoztatva, és ezek a számok már az idei évben is jelentősen nőni fognak. A szolgáltatóvállalatok egy része az anyacégen kívül további megbízók számára is végez szerteágazó szolgáltatásokat a pénzügyektől, a bérszámfejtésen és a hálózattervezésen át a legmagasabb szintű mérnöki tevékenységekig és az üzleti folyamatok automatizációjáig. Az ágazat folyamatosan fejlődik, a központok egyre magasabb hozzáadott értéket képviselnek. A szervezet az általa alapított HOA Akadémiával kiemelt szerepet vállal a szektor felsővezetői szintű gyakorlati oktatásában és mentorálásában.

A HOA Magyarországon a szolgáltató ágazat első számú szakmai szervezete. A mintegy 106 tag között megtalálhatjuk a legtöbb kiszervezéssel vagy üzleti szolgáltatással foglalkozó magyar és nemzetközi nagyvállalatot és kkv-t. A HOA mint az ipar megkerülhetetlen szakmai szövetsége képviseli az ágazat érdekeit. A szervezet módszertani alapokból kiindulva, gyakorlati tapasztalatok közvetítésével törekszik a társadalom és a gazdaság szereplőivel megismertetni az üzleti szolgáltató szektor működését, valamint a szervezeti és folyamatinnovációk lényegét és az abban rejlő lehetőségeket. Az ágazati szakmai szervezet célja a gazdasági és a társadalmi fejlődés hatékonyságát növelő módszertanokban és gyakorlatokban rejlő lehetőségek kiaknázásának elősegítése. Mint ilyen, a szervezet nemcsak a már kiforrott ismeretek közvetítésében, hanem azok kialakításában is aktív szerepet kíván vállalni.

További információ és sajtókapcsolat
Prime Time Communications dialog@prime-time.hu
Tordai Ágnes +36309005700
    
     Kiadó: Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.